Sluit venster >
 
Straatspeeldag 2015
10-06-2015
10 juni 12.00 tot 17.00 uur entree gratis !
Lees verder >
Muzikanten opgelet ! Jam sessie
25-03-2015
25 maart vanaf 20.00 uur.
Lees verder >
Loket jongeren informatie.
13-03-2015
SJW helpt !!!
We zijn geopend op de woensdag, donderdag en vrijdag.
12.00 tot 17.00 en van 20.00 tot 23.30 uur.
Lees verder >
  Vreugde vuur aan de mansveltkade groot succes
02-01-2015
Ze waren er al een paar dagen zoet mee, het verzamelen van de pallets en de kerstbomen. maar het resultaat mag er zijn. Om 10 uur werd de zandplaat gestort en daarna kon het bouwen beginnen. Een flink fikkie is het geworden.
Lees verder >
Vuurwerkweek
10-12-2014

Vuurwerkweek

Het einde van het jaar komt er weer aan. Voor velen een drukke tijd van het jaar. Dagen als kerst, oud en nieuw houden ons allen bezig. Maar wat moet je nu doen in de week tussen kerst en oud en nieuw? Dit is precies zo’n week waar je wat wil doen maar waar bijna niks in gedaan wordt. Wij van het SJW zijn hier vol op mee bezig, zodat het voor jullie de hele week feest is.

SJW wassenaar organiseert diverse activiteiten in de vuurwerkweek.
Onze ideeën zijn een meidendag, Lan party en een sweetfeest.
Lan party
Ben jij een gamer en wil jij je skills testen tegenover anderen en/of ben jij bereid om te helpen bij deze activiteit laat het ons weten. De SJW heeft hiervoor een dag gepland op 27 december om er een groot feest van te maken. Wat kan je hierbij verwachten? Beamers, gameconsoles of eigen PC’s en veel gezelligheid, see you there!

Meidendag
Houd jij van boksen, haren vlechten, taarten bakken of opmaken dan is de meidendag echt iets voor jou. 29 december wordt dit evenement gehouden, zien we jou tussen 13:00 en 17:00 ook? Laat het weten via de mail michelle@sjw-wassenaar.nl
Sweetfeest
Ben jij tussen de 12 en 16 jaar oud en houd jij van een feestje, dan is Sweet echt iets voor jou. Iedereen in de regio kent de Sweetfeesten wel. Waarom? Omdat ze altijd een succes zijn en je verzekerd bent van een top avond. Voor meer informatie over het sweetfeest kijk op onze site www.sjw-wassenaar.nl nog vragen? Loop gerust een keertje binnen bij onze locatie, Dr Mansveltkade 9
Eigen insteek?
Stel je hebt een onwijs goed idee maar het staat niet hierboven, aarzel niet en reageer hierop!
deel je idee en dan zorgen wij er samen voor dat deze activiteit neergezet wordt en een groot succes wordt.

Lees verder >
Sweet
21-11-2014
Het neon splash feest voor Tieners
Vrijdag 21 november,
Het is 8 uur s’avonds. De jongeren staan al voor de deur, klaar om naar binnen te gaan.
Rond 20:30 uur gingen de deuren open en kon het Sweetfeest beginnen.
Sweet is Het jongeren frisfeest van Nederland met goeie muziek, lekker dansen en een leuke sfeer en het ultieme bewijs dat je geen alcohol nodig heb om te kunnen feesten. Ditmaal met het thema Neon Splash!
De bezoekers, feestende kids tussen de 12 en 15 jaar, springend op en neer op de beat met een beker cola in de hand, zwemmend in de neonverf, geven aan de tijd van hun leven te hebben.
De opkomst was dusdanig groot dat wij, de vrijwilligers en stagiaires, in samenwerking met de crew van Sweet, een flinke uitdaging hadden om het feest soepel te laten lopen. Gelukkig houden we van een uitdaging en is het hele feest zonder problemen verlopen.
Toen iedereen binnen was (heeft ongeveer 2 uur geduurd) kon het feest pas echt beginnen.
Een beetje verf is leuk, maar de party bereikte een nieuw hoogtepunt toen de SweetCrew de verfpistolen (niet schrikken, het “pistool” lijkt meer op een balloonpomp) op het publiek richtten.
Springend en helemaal doorweekt met verf, heb ik leuke reacties gekregen over het feest.
Zo hoorde ik dat de DJ’s goeie muziek draaiden en waren de meningen over de locatie erg positief. Ook waren de promotors erg te spreken over het feest.
Al met al was het een geslaagd feest en ik hoop dat het de volgende keer net zo leuk wordt.

Lees verder >
schuldhulpverlening
12-11-2014
Afgelopen donderdag 30 Oktober gingen de jongerenwerkers en stagiaires van Stichting Jeugd en Jongerenwerk Wassenaar naar een bijeenkomst over schuldhulpverlening. Bij de bijeenkomst waren er verschillende jongerenwerkers aanwezig en zelfs iemand van de Rabobank.
De bijeenkomst werd eerst gestart met een opening van Mvr. Overvoorde. Daarna volgde er presentaties van verschillende instanties zoals plangroep, grip op je euro’s, ervaring en praktijkverhalen van jongerenwerkers. Na deze presentaties kregen wij een uitgebreide lunch om even net te werken met onze collega’s.

Hierna kregen wij de opdracht om 4 casussen te behandelen die te maken hadden met schuldhulpverlening. De groep werd toen gesplitst in drie en iedereen ging het bespreken. Elk instantie had een eigen werkwijze. Die hun dan ook uitgebreid wilde bespreken. Hierdoor raakte wij dus snel van het spoor en raakte wij ons meer bezig met iedereens werkwijze.
Dit was dan ook heel informatief voor Stichting Jeugd en Jongerenwerk. Zo kregen wij een beeld hoe wij jullie jongeren kunnen informeren over schuldhulpverlening.

Lees verder >
Voetbalkooi in Wassenaar
12-11-2014
Bevindingen voetbalkooi


Wij van de SJW Wassenaar hebben bevonden dat de jongeren van Wassenaar teleurgesteld zijn in hoe het nu gaat. Want zij krijgen een voetbal kooi beloofd alleen het komt er maar niet van. Dit gaven zij aan in de enquêtes die wij uitdeelden tijdens de ambulante rondjes die wij deden. De jongeren hechten zich erg aan hun privacy tijdens hun buiten samen komen. De jongeren zijn nog steeds op zoek naar plekken waar zij de buurtbewoners niet tot last zijn. De mensen die rond dit soort pleintjes wonen klagen vaak over geluidsoverlast die zij zouden veroorzaken. De jongeren zijn vooral op zoek naar een pleintje waar hekken omheen staan zodat ze niet telkens de bal achterna moeten rennen zodat deze niet in de sloot terecht komt, op de weg rolt of verdwijnt in de begroeiing er omheen. Hoge hekken zou hiervoor een oplossing kunnen bieden. Ook vragen ze naar een verlichte plek, kunstgras, bankjes en natuurlijk prullenbakken.
Lees verder >
Rots en water
15-10-2014
Rots en Water is een psycho-fysiek weerbaarheids programma, waarbij houding en zelfvertrouwen centraal staan. Wanneer ben ik hard als een rots, wanneer ben ik soepel als water ? Dit word getraind in oefen en spelvormen. Fysiek voelen is mentaal ervaren ! Naast de nodige zelfverdedigings-technieken word er ook veel aandacht besteed aan sociale vaardigheden.Kortom, een complete training, wat ook ingezet kan worden als effectief anti-pest programma !

Pepijn Kramer.
De Rots en Water training vond ik zeer nuttig. Het feit dat er training worden gegeven voor weerbaarheid vind ik heel goed. Binnen deze trainingen leren de kinderen meer weerbaarheid te krijgen, zodat de kinderen ook beter tegen het gepest kunnen wat er veel gebeurd op scholen. Door dat er bij deze trainingen in buddy verband word gewerkt krijgen de kinderen ook een echt maatje. Het is zeker de moeite waard om aan deze trainingen deel te nemen.

Hoedayfa.

De rots en watertraining bevoel mij erg goed, ik kon in een korte tijd mijn energie beheersen en ik heb geleerd hoe ik goed stevig moet staan. Ik vond het ook leuk om les te krijgen in rots en water en hoe je het kan leren aan kleinere kinderen. Ook is het leuk om je kennis te delen met anderen wat je leert bij rots en water. Ik heb al zin in de volgende lessen van rots en water.

Thomas Roor.

Ik vond rots en water trainingen er interessant, het ging over energie beheersing en over het verplaatsen van je focus zodat je sterker in je schoenen staat. Dit kun je niet alleen gebruiken bij boxen of welke vechtsport dan ook, maar ook in het dagelijkse leven. Ik vond de eerste les al erg leerzaam en ik kan. niet wachten op de volgende les.
Lees verder >
Fonds 1818
15-10-2014
voor jongeren door jongeren
Lees verder >

Dé ideale locatie voor een goed feest!

 

The Future is dé ideale locatie voor een goed feest.
De grote zaal kenmerkt zich door de ruime dansvloer en een verhoogd lounge gedeelte.
Uiteraard is de zaal voorzien van alle technische snufjes op het gebied van licht en geluid.
De zaal biedt ruimte voor ongeveer 300 feestgangers. Daarnaast zal de ruimte ingezet worden als locatie voor uitdagende workshops.

Bandjesavonden, themafeesten, Danceparty`s, Hurricane`s, Heavy Kicks of diverse workshops. Heb jij een idee voor een feestje/workshop?
Organiseer het samen met ons!
 

 
Tickets:

 
 
 
 

 

 
   
     
 
 

The Future
Dokter Mansveltkade 9
2242 TZ Wassenaar
Postbus 129 2240 AC WASSENAAR
Telefoon: 070-3695168
E-mail: info@sjw-wassenaar.nl